Termeni si conditii

Informatii generale

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Mariart (mariart.ro)

Site-ul Mariart (mariart.ro) este operat de societatea SC MADORABLE ART SRL,inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J17/1551/2020. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

MADORABLE ART SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic 

Termeni si definitii

 • Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o comanda pe site-ul www.mariart.ro;
 • Vanzator – societatea SC MADORABLE ART SRL, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J17/1551/2020, cod de inregistrare fiscala 43494129;
 • Site –domeniul mariart.ro si subdomeniile acestuia;
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
 • Contract– reprezinta o comanda confirmata de catre Vanzator.
 • Bunuri – orice produs, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.mariart.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind factura emise de catre Vanzator pentru bunurile achizitionate.

Politica de vanzare online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Cumparator.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).

Dreptul de proprietate intelectuala si industrial

SC MADORABLE ART SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.mariart.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului mariart.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC MADORABLE ART SRL si al furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MADORABLE ART SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.mariart.ro este detinut de catre SC MADORABLE ART SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.mariart.ro sunt produse si comercializare de SC MADORABLE ART SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Personalizarea produselor

Putem personaliza produsele din pagina cadouri prezentate pe site, cat si produse complet unice, sugerate de dumneavoastra.

Garantia produselor

SC MADORABLE ART SRL ofera garantie 14 zile cu inlocuirea produsului sau banii inapoi, din momentul primirii coletului, pentru toate produsele de pe site. Se exclud din categoria produselor pentru care  se ofera garantie, urmatoarele:

 • produsele ce au fost modificate sau deteriorate de Client
 • produsele ce au intrat in contact cu apa sau prezinta urme vizibile de lovituri, ciobiri, indoiri, in urma utilizarii neadecvate de catre client.

SC MADORABLE ART SRL va evalua daca produsul intra sau nu sub incidenta garantiei. Pentru produsele ce intra sub incidenta garantiei, SC MADORABLE ART SRL se obliga sa inlocuiasca produsul defect cu un produs nou, identic sau similar, perfect functional si sa il livreze clientului prin curier, costurile fiind suportate de SC MADORABLE ART SRL, in cel mai scurt timp posibil.

Garantia este valabila doar cu prezentarea facturii fiscale primite la cumpararea produsului.

GARANTIA cadourilor personalizate:

14 zile cu inlocuirea produsului sau “Money-back”

 1. Daca defectul este cauzat de transportul necorespunzator
 2. Daca produsul personalizat nu corespunde cu cerintele de personalizare.
GARANTIA produselor pentru creatori:

14 zile cu inlocuirea produsului sau “Money-back”

 1. Daca nu ai facut alegerea potrivita si doresti inlocuirea produsului. Valabil pentru inlocuirea cu alt produs din aceeasi categorie
 2. Daca nu esti multumit de calitatea produsului achizitionat
 3. Daca primesti alt produs decat ce ai comandat
 4. Daca produsul prezinta defecte de fabricatie
 5. Daca defectul este cauzat de transportul necorespunzator
Produs adaugat!
Produsul este deja in lista de dorinte!