Politica de retur

Informatii generale

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SC MADORABLE ART SRL (mariart.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conditii de retur

Clientii pot solicita returnarea unui produs in termen de 14 zile din momentul intrarii in posesie fizica a bunurilor achizitionate.

Va asiguram de tot suportul nostru si de toata bunavointa pentru a fi complet multumit de achizitia facuta!

Produsele nu se pot returna prin Posta Romana.

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: ”Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.’

Produsele care sunt realizate corect, conform specificatiilor clientului nu pot fi returnate.

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”

Stim cat de important este fiecare produs pentru dumneavoastra, de aceea este lucrat cu maxima atentie si este verificat temeinic inainte de livrare.

Pentru ca satisfactia dumneavoastra fata de achizitia facuta se afla pe primul plan, va asiguram de toata bunavointa pentru a fi complet multumit!

De aceea, in cazul in primiti produsul personalizat care nu corespunde cu cerintele de personalizare, va punem la dispozitie posibilitati de remediere:

  1. Daca greseala ne apartine, o vom remedia si va vom trimite produsul cat de repede posibil, suportand totodata si costul de transport, atat la preluarea produsului (de refacut) de la adresa dumneavoastra, cat si la expedierea catre dumneavoastra.

* Returul va fi acceptat doar daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, cu toate accesoriile din componenta

Costuri de retur

Produsele personalizate pot fi returnate doar in cazul in care nu au fost respectate cerintele de personalizare sau au fost deteriorate in timpul livrarii. Vom face o solicitare de ridicare de la adresa comunicata, costurile de transport fiind suportate de SC MADORABLE ART SRL, atat la preluarea coletului, cat si la expedierea produsului refacut.

Pretul costurilor de livrare si returi incadrate la categoria “Inlocuirea produselor pentru creatori cu un alt produs din aceeasi categorie, pe motiv ca alegerea initiala nu a fost cea potrivita”, va fi suportata de client.

Daca se doreste expedierea catre SC MADORABLE ART SRL  prin intermediul altui curier agreat fata de cel cu care colaboram, costurile de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

Produs adaugat!
Produsul este deja in lista de dorinte!