Politica de confidentialitate

SC MADORABLE ART SRL colecteaza, stocheaza si utilizeaza datele cu caracter personal doar in conformitate cu legislatia in vigoare.

Politica de cookies

Cookies sunt fişiere text ce conţin informaţii pentru a identifica vizitatorii periodici ai paginii noastre de internet, exclusiv pe durata vizitei. Cookies imbunatatesc experienta dumneavoastra de navigare si nu contin nici o informatie personala despre dumneavoastra.

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune ce tin de utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin plasarea Comenzilor, Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data plasarii Comenzii.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre mariart.ro. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii.

Legea aplicabila

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Solutionare litigii online (SOL)

Comisia Europeană a creat o platformă on line pentru soluționarea extrajudiciarã a litigiilor. Această platformă poate fi accesata prin intermediul următorului link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Date de contact SC MADORABLE ART SRL

Comisia Europeană a creat o platformă on line pentru soluționarea extrajudiciarã a litigiilor. Această platformă poate fi accesata prin intermediul următorului link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Cine suntem?

Site-ul Mariart (www.mariart.ro) este operat de societatea SC MADORABLE ART SRL, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J17/1551/2020.

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679  privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date, SC MADORABLE ART SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Regulamentul (UE) 2016/679 impune un set unic de reguli în materia protecţiei datelor cu caracter personal, înlocuind Directiva 95/46/CE și, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC MADORABLE ART SRL, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.mariart.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți client al Site-ului Mariart.ro, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul www.mariart.ro precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook, SC MADORABLE ART SRL va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

Dacă sunteți vizitator al Site-ului,  Mariart.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Comenzi

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs;
  • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs;
  • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
  • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura.

Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și SC MADORABLE ART SRL​​​​​​​ definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și SC MADORABLE ART SRL

Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de SC MADORABLE ART SRL, prin intermediul Site-ului.

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
  • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Comportament online

  • SC MADORABLE ART SRL​​​​​​​ foloseste cookie-urile ca si metoda de a imbunatati activitatea si experienta online a utilizatorilor sai. Vă rugăm consultați Politica de cookies pentru mai multe detalii.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al SC MADORABLE ART SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Durata pentru care va prelucram datele

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile de pe www.mariart.ro datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, SC MADORABLE ART SRL​​​​​​​ va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita dreptul la stergerea datelor. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SC MADORABLE ART SRL​​​​​​​ poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină SC MADORABLE ART SRL​​​​​​​ în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către SC MADORABLE ART SRL​​​​​​​prin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Datele dvs. cu caracter personal sunt furnizate acestor companii numai in baza unor relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Datele dvs. sunt destinate exclusiv utilizarii de catre SC MADORABLE ART SRL​​​​​​​ in scopurile mentionate mai sus.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SC MADORABLE ART SRL (mariart.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Drepturile de care beneficiati

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate.
  • dreptul de acces la date;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate,
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”).
  • dreptul la portabilitatea datelor.
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail office@mariart.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere.

Produs adaugat!
Produsul este deja in lista de dorinte!