Cum Cumpar

Cum Cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati selectat produsul impreuna cu atributele dorite si ati apasat butonul de ”adauga in cos” produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier)
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca este cazul).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda ( direct din site sau prin transfer bancar dupa ce veti primi toate datele necesare realizarii transferului)

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavoastra pe email la office@mariart.ro

Va trebui sa ne transmiteti urmatoarele:

  • Precizati produsele dorite: Denumirea produsului, Link-ul produsului, precum si toate datele de personalizare.
  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier)
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul)
Produs adaugat!
Produsul este deja in lista de dorinte!