Bine ai venit

Bună,

Mă bucur tare mult că ești aici și îți dorești să afli mai multe lucruri despre caligrafie, despre crearea cadourilor și despre afacerea mea creativă.

Încep acest prim articol prin a-ți spune că Mariart este formată din două persoane: din mine, Maria și omul meu drag, George. 

Eu sunt persoana din spatele conturilor de social media, cea cu care vorbiți întotdeauna și care se ocupă de crearea cadourilor, iar George este sprijinul, ochiul critic, omul de business și cel care m-a impulsionat să dau o formă artei mele. (câteodată mai face și el fundițe)

Am 24 de ani și de profesie sunt inginer în industria alimentară. Mă pasionează arta, muntele, muzica, poezia și îmi place să beau lapte cu cafea.

Scriu frumos de când mă știu, dar am cunoscut caligrafia abia în urmă cu 5 ani. Inițial am urmărit tot felul de materiale, mă pasiona, dar am început să practic de 1 an. De atunci am început crearea de cadouri pentru voi și pentru oamenii dragi vouă.

Îmi place transparența și îmi place să comunic cu oamenii, să îi pot ajuta. 

Îmi doresc să fac din caligrafie un nesfârșit drum al frumosului și al autenticului.

Dacă ai nevoie de inspirație sau vrei să afli mai multe lucruri despre caligrafie și cadouri, urmărește-ne pe Facebook și Instagram sau abonează-te la newsletter-ul nostru.

Facebook: https://www.facebook.com/mariartcalligraphy

Instagram: https://www.instagram.com/mariartcalligraphy/

Produs adaugat!
Produsul este deja in lista de dorinte!